4-Fitness

Webshop
Lidmaatschappen
Personal Training
Dranken/Supplementen
Myzone Hartslagmeters

1 Jaar Private Gym All-inn

All-inn : SGT, Persoonlijke Schema's, Koffie, Water en Post Workout shake in onze lounge ruimte, Easy Acces met ruimere openingsuren.

999.00

View

Private Gym All-inn Incasso

All-inn : SGT, Persoonlijke Schema's, Koffie, Water en Post Workout shake in onze lounge ruimte.

99.00 monthly

View

1 Jaar Private Gym

Vrij gebruik van de fitnessruimte gedurende 12 maanden

600.00

View

Private Gym Incasso

1 Maand vrij gebruik van de Fitnessruimte

60.00 monthly

View

PT 10 sessies

10 sessies Personal Training

550.00

View

PT 10 sessies duotraining

10 sessies Personal Training 1 coach 2 personen

700.00

View

PT 20 sessies

20 sessies Personal Training

1,000.00

View

PT 20 sessies duotraining

20 sessies Personal Training 1 coach 2 personen

1,350.00

View

NOCCO BCAA

De meest populaire BCAA drink op de markt: Nocco BCAA drink. Een goed alternatief voor de reguliere energy drinks. In Zweden is dit product zelfs populairder dan Red Bull!

2.00

View

Sportwater (Lemon)

Breng jouw lichaam weer in balans en haal alles uit je training met sportwater van MP3. Voldoende drinken is tijdens het sporten maar ook in het dagelijks leven een must. MP3 Sportwater vult jouw water- en mineralengehalte snel aan zonder dat je suiker binnen krijgt.

2.00

View

MP3 Burner

Mp3 Burner is een calorie arme drank, zonder toevoeging van suikers. Bevat 1000 mg L-carnitine. Wordt vaak gedronken wanneer men in een periode van gewichtsbeheersing zit of als men een gezonde levenstijl wil aanhouden zonder te veel suiker te nuttigen. Deze drank mag ook gedronken worden als je een eiwitdieet volgt.

2.50

View

QNT light digest protein

Deze heerlijke kant en klare Light Digest Shake bevat 22 g melkeiwit. Hij bevat geen lactose en geen toegevoegde suiker waardoor hij licht verteerbaar en licht op de maag is.

2.50

View

Myzone MZ-3 hartslagmeter

Met Myzone je hartslag en inzet tracken! Myzone is een innovatief systeem dat de hartslag, aantal verbrande calorie├źn en de tijd dat je traint monitort. Het is een totaaloplossing voor het monitoren van je activiteit en het omzetten naar resultaat. Myzone onderscheidt zich doordat je met het systeem niet alleen kunt monitoren maar ook challenges kunt houden tussen vrienden en medesporters. Bij Myzone gaat het verder dan alleen hartslag meten. De MZ-3 stelt gebruikers in staat om hun fysieke activiteitsgegevens op hun smartphone te bekijken via bluetooth of op het scherm van een Myzone club met behulp van ANT+ technologie. De MZ-3 stelt gebruikers ook in staat om tot 16 uur aan trainingsgegevens op te slaan. Dit betekent dat gebruikers buiten een club of buiten de Myzone app kunnen trainen en de MZ-3 zal de trainingsgegevens blijven opslaan. De MZ-3 maakt ook verbinding met apps van anderen, waaronder de Myzone app.

149.90

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......